Tarkkana saa olla ;-)

Raikka kirjoitti: 
Koska tuo WordPress on monelle meistä entuudestaan tuntematon niin näistä
linkeistä voisi olla apua:
 https://www.aucor.fi/wordpress/
 *​https://wpopas.fi/ .  …..

WordPres on todennäköisesti maailmalla  käytetyin julkaisualusta. Tuntematon se ei netin käyttäjälle ole, pelkästään  tunnistamaton.
Jos jotakuta kiinnostaa, niin useinkin käytetty julkaisualusta selviää vasta katsomalla sivun/sivuston koodia  (esim Crome -> työkalut -> näytä alkuperä). Vaikuttaa jopa siltä, että WordPressin koodia on käytetty ”oman tuotannon” pohjanakin, mutta se on jo toinen juttu se.

Blogisovelluksena  ”kaikeen muuhunkin  mukautuvan” WP:n  perusajatus on, että kirjoitus julkaistaan halutulla tai halutuilla  foorumeilla (aihealueilla). Kirjoittamiseen tarvitaan ”toimittajan oikeudet”.  Artikkeleita voidaan kommentoida eli ottaa kantaa puolesta eli vastaan. Lukeminen on, salasanasuojattuja osioita lukuunottamatta sallittu kaikille.

Useimmiten artikkeleiden kommentointi on sallittu vain yhteystietonsa antaneille (kirjautuneille) häiriköiden eliminoimiseksi. Toimittajan, viestiketjun aloittajan  oikeudet jakaa ylläpitäjä (vihulaisen välttämiseksi sekin).

Werkkoviesti.fi järjestelmään kirjautuneille laitan toimittajan oikeudet (jos kirjoittajaksi tunnistan tai kirjautujan  pyynnöstä).

Julkaisualustana WP on senverran monipuolinen, että lienee parempi aloitella hiljalleen.  Esimerkiksi suoraan sähköpostina toimitettavia julkaisuja tai älypuhelinsovellutuksin tapahtuvaa viestintää katselemme kunhan alkuun päästään.  Kuvat, videot, ääni odottavat nekin…
Ylläpito erkki@werkkoviesti.fi

Werkkoviestijät


Tervetuloa Werkkoviesti blogiin.

Lukuoikeus yleisille sivuille  on kaikilla .
Osa sivustosta on salasanasuojattu ja  vain  Werkkoviestijät ry:n  järjestelmään  kirjautuneille (ja ylläpidon liittämille)  jäsenille.

Ο    Kirjaudu   käyttäjäksi,  kommentoidaksesi
tai omien viestien kirjoittamiseksi.​_

Ensimmäinen  kommenttisi/viestisi jää odottamaan hyväksyntää.
Seuraavat  julkaistaan välittömästi.