Päivän kysymys 10.4

Pullolinjalla,  ehkä  hieman hankalampi etsittävä 😉
Mikä oli Jaakkimalaisen N. Wähäpullo’ n  ammatti (1927 tiedon mukaan)?

Lehtiarkisto on mielenkiintoinen paikka… Hakukin on jokseenkin tehokas. N. Wähäpullo (sukunimi on edelleen käytössä 😉 ) oli poliisimies siinä kuin Lissun (Elisabeth Rehn) isäkin. Poliisi Weurlander Espoossa.
[Sukututkimuskin on ihan kivaa]

WordPress – sivujen päivitys tai kommentointi

WordPress  – blog.werkkoviesti.fi (tai werkkoviesti.fi <- sivut) päivitys onnistuu wordpres aplikatiolla kännystä tai tabletilta. Lataa älypuhelimeesi, katso ja kokeile (tarvitset toimittajan oikeudet).
Sivuston lukeminen onnistuu suoraan selaimella. Sivut muotoutuvat tarpeen mukaan.

Omat kotisivusi

Oma kotisivusi – halukkaille Werkkoviestijöille harjoitusta – tee oma kotisivusi  malliin pekan.werkkoviesti.fi  Kysy erkki@werkkoviesti.fi
Aloita kirjautumalla Werkkoviestiin.  Ylläpito kiireidensä keskellä (tänään, huomenna, tällä viikolla 😉 ) lisää, jollet jo ole toimittaja,  valtuuksiasi kommentoijasta toimittajaksi .

Valitse +Uusi  [Lisää uusi]  ja tee oma sivusi (artikkelina). Ota osoitteesi talteen  Hae [osoite tai pikalinkki] (kopioi talteen) editointisivulta.
Muista julkaista tai päivittää  sivusi. Osoitteesi on nyt muotoa  (pikalinkki) https://wp.me/JoT4k1n.  tai http://www.werkkoviesti.fi/?page_id=[numero].
Muoto  minun.verkkoviesti.fi  edellyttää ylläpidon toimia, mutta kunhan aloitellaan sivun tekemisellä.